|
![]() ![]() Vydáno dne 28. 04. 2013 (351 přečtení) přímo jedlý! ![]() Na "mokrého psa" potřebujete (včetně vody, že): dva vanilkový pudinky, cukr, asi šest jablek (neplést si s "sex appeal", hi!) šest hřebíčků (koření, né ty do zdi!), kousek skořice (v kuse, né prášek) a dva pytlíky piškotů (na pištění). Plus malou kulatou dortovou formu a alobal. Ty jabka oloupáte a vyjádříte ( k politické situaci se vyjadřovat nemusíte), a pak vaříte na kompot až jsou měkký, čili tam i přidáte ty hřebíčky, skořici a cukr ale ne moc. Dle chuti, nemá to být zas tak sladký. Potřebujete aby zůstalo asi 7 deci šťávy z jablek, což vycedíte a dřeň zatím necháte. Do dortový formy dáte alobal aby se to na ni nechytalo. Dolů naskládáte vrstvu pištících piškotů. Mezitím v té šťávě uvaříte dva pudinky. Až to zhoustne a trochu vychladne přimícháte tu dřeň z jablek co ale předtím pomačkáte mačkátkem na brambory. To celý pak postupně nalíváte na piškoty a střídáte to dokud to vyjde a "hore kopcom" to zakončíte opět pištícími piškoty. Pak čekáte až "mokrej pes" konečně vytuhne a až se tak stane, strčíte ho - kam jinam, že - do ledničky! Už tuhý a mokrý pes se pak krájí jako dort a dává se na něj i šlehačka (ovšem myším dáte šlehačku a né ztuženej rostlinnej tuk ze spreje.) ( Celý článek | Autor: Krysatec | Počet komentářů: 4 | Přidat komentář | ![]() ![]() |
|
Powered by phpRS. Sponsored by benghi.org