|
![]() ![]() Vydáno dne 13. 05. 2013 (287 přečtení) došlo majlem vaříš. Z tvrdého chleba dělá jedna známá z Topek http://www.toprecepty.cz/recept/4429-bramboraky-ze-sucheho-chleba/ Já zkusil z knížky - Hornická kuchařka z Ostravska - co se vařilo a vaří - http://www.toprecepty.cz/recept/24988-chlebovec/ , pokud jej budeš zkoušet, tak zkontroluj, zda ta strouhanka je všude navlhčená, jinak se ti to bude sypat. Poprvé se mi to stalo. Pokud máš rád ryby a to asi máš, tak si klepni po mém jménu pod receptem, objeví se další vesměs rybí recepty. Jinak starý chleba používám jako futro pro ryby, ale tohle jsi neměl na mysli. :-)) Jo, pod receptem o chlebu máš v komentáři recept na Troubák od Brutzel - Svejka. Brutzel se jmenuje Josef, proto ta přezdívka Švejk. Svejk má blog http://www.grilovani-barbecue.com/ Já podle Švejka dělám brabce http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t=790&p=891&hilit=brabci#p891 je to i s povídáním o kuchařích, co ho to naučili. A tady to samé bez povídání - http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t=839&p=1000&hilit=vrabci%E2%80%A6#p1000 Jiří ( Celý článek | Autor: Krysatec | Počet komentářů: 4 | Přidat komentář | ![]() ![]() |
|
Powered by phpRS. Sponsored by benghi.org