Něco receptů
Autor: Krysatec <krysatec(at)post.cz>,
Téma: Recepty na jídlo, Vydáno dne: 13. 05. 2013
došlo majlem
Novy1
Ahoj, zatoulaj jsem se na tvé stránky při hledání schémat. A všim si, že i
vaříš. Z tvrdého chleba dělá jedna známá z Topek
http://www.toprecepty.cz/recept/4429-bramboraky-ze-sucheho-chleba/ Já zkusil z
knížky - Hornická kuchařka z Ostravska - co se vařilo a vaří -
http://www.toprecepty.cz/recept/24988-chlebovec/ , pokud jej budeš zkoušet, tak
zkontroluj, zda ta strouhanka je všude navlhčená, jinak se ti to bude sypat.
Poprvé se mi to stalo. Pokud máš rád ryby a to asi máš, tak si klepni po mém
jménu pod receptem, objeví se další vesměs rybí recepty. Jinak starý chleba
používám jako futro pro ryby, ale tohle jsi neměl na mysli. :-))
Jo, pod receptem o chlebu máš v komentáři recept na Troubák od Brutzel - Svejka.
Brutzel se jmenuje Josef, proto ta přezdívka Švejk. Svejk má blog
http://www.grilovani-barbecue.com/ Já podle Švejka dělám brabce
http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t=790&p=891&hilit=brabci#p891
je to i s povídáním o kuchařích, co ho to naučili. A tady to samé bez povídání
-
http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t=839&p=1000&hilit=vrabci%E2%80%A6#p1000
Jiří