Dnešní datum: 18. 10. 2014   | Hlavní stránka | Seznam rubrik | Download | Weblinks |    
  Hlavní menukulatý roh
Hlavní stránka
Seznam rubrik
Download
Weblinks
Ankety
TOP 15

RSS výstup
Rozšířené vyhledávání

  Seznam rubrikkulatý roh
mínus Astronomie
mínus Informace, komentáře
mínus Recepty na jídlo
mínus Schémata
mínus Udělej si sám
mínus UFO,technika,záhady
mínus Zajimavé články

  Vyhledáváníkulatý roh

Hledej
v článcích


Cyklistika UbytováníSamota ubytováníPenzion Jižní ČechyChaty Jindřichův HradecZarybněnostKunžakUbytování Česká KanadaUbytováníStrmilovChalupa Česká KanadaJižní Čechy chataKomorníkPenziony

téma * Karbenátky z václavek
Vydáno dne 10. 10. 2006 (500 přečtení)

recept

Václavky uvaříte ve slané vodě se lžičkou octa (malou, né polívkovou). Vodu vylijete. Pak je pomelete na strojku na maso. Na 2/3 václavek dáte 1/3 pomletého vepřového masa. Přidáte cibuli, pepř, sůl, vejce a strouhanku jako když děláte běžné karbenátky. Obalíte ve strouhance a pečete na zapékací misce v troubě na velmi malé trošce oleje. (Ve friťáku by se vám mohly začít rozsypávat).
Velmi dobré, příloha záleží na vás, můžete to jíst na chlebu nebo i např. s bramborovou kaší (z brambor, né z obchodňáku v pytlíku, hi).


[Akt. známka: 0] 1 2 3 4 5

( Celý článek | Autor: Krysatec | Počet komentářů: 2 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek )

  Původní webkulatý roh

Původní Web

  Kalendářkulatý roh
<<  Říjen  >>
PoÚtStČtSoNe
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

  Brno ONLINEkulatý roh
Brno-Malinovského nám.

Powered by phpRS. Sponsored by benghi.org