Hlavní menu |  |
Seznam rubrik |  |
Vyhledávání |  |
|
Karbenátky z václavek
Vydáno dne 10. 10. 2006 (500 přečtení)
recept
Václavky uvaříte ve slané vodě se lžičkou octa (malou, né polívkovou). Vodu vylijete. Pak je pomelete na strojku na maso. Na 2/3 václavek dáte 1/3 pomletého vepřového masa. Přidáte cibuli, pepř, sůl, vejce a strouhanku jako když děláte běžné karbenátky. Obalíte ve strouhance a pečete na zapékací misce v troubě na velmi malé trošce oleje. (Ve friťáku by se vám mohly začít rozsypávat).
Velmi dobré, příloha záleží na vás, můžete to jíst na chlebu nebo i např. s bramborovou kaší (z brambor, né z obchodňáku v pytlíku, hi).
( Celý článek | Autor: Krysatec |
Počet komentářů: 2 |
Přidat komentář |
 )
|
Původní web |  |
Kalendář |  |
Brno ONLINE |  |
|