Hlavní menu |  |
Seznam rubrik |  |
Vyhledávání |  |
|
Zelí na pivě
Vydáno dne 23. 08. 2012 (259 přečtení)
přišlo majlem
Novy1
ZELÍ NA PIVĚ
Potřebné přísady:
hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo
POSTUP PŘÍPRAVY
Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky.
( Celý článek | Autor: Krysatec |
Počet komentářů: 5 |
Přidat komentář |
 )
|
Původní web |  |
Kalendář |  |
Brno ONLINE |  |
|