|
Jídelníček z místní hospodyVydáno dne 23. 08. 2010 (262 přečtení) ...že by "nové speciality"???
No... že mají kuřecí kousky v omáčce z výra a smetany je celkem zajímavý. Ač i myslivce by asi zajímal recept, hi!Ale ten "vepřový plátek na orgánu s rajčetem" bych si rád i vyfotil!!! Strašně by mne zajímalo, ČÍ orgán to bude, co na něm bude ten plátek s rajčetem! To by jim mohli závidět i v Night clubu!!! V tý souvislosti by asi bylo zajímavý i vědět, ČÍ vejce to budou v tý koprový omáčce tentýž den a kdo vás kam "zakousne" v rámci "zákusku"!! ( Celý článek | Autor: Krysatec | Počet komentářů: 6 | Přidat komentář | |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Powered by phpRS. Sponsored by benghi.org