koupil sem v obalu dvě
a vyrobený prej v Opavě a jen sem to rozdělal vyletěl mol polský, jako prase veliký! Z "blistru..." A pak se divte! Takže VŠE co koupíte dávejte na dva dny do mrazáku a kdyby tam bylo pod -20 tak tím líp!! S trochou štěstí zdechnou...
už jsem z toho fakt znechucenej: moli sou naprosto ve všem ač do roku asi 2008 jsem nevěděl, že vůbec existují?!! Je to jen jeden velký bordel... nějaký debil zrušil normy a zavedl "EU" a z toho se pak můžem posrát (pokud jde o polský potraviny tak doslovně, že).
Mimo křečky mne fascinuje, že "rybí vnitřnosti na polívku" jsou v Brně prakticky nesehnatelná věc a když jsou tak za asi 200k kilo? To se všichni už zbláznili? To mne i pstruh vyjde levněj!!!! Myšméně: pokud vím, nesehnal jsem je ani v "odborné prodejně ryb" loni před Vánocema...