..no tak už teda né!
napřed v reklamě v Ehňápu cosi měli (Novinka!!), ale jelikož nejsem vůl, vzal jsem lupu a četl:
" Obsahuje obnovené mléko, bez tuků..." no a dál jsem už nečet! Proboha proč bych měl žrát takový sračky? Podobně je to už ale i s Veselou krávou! Ovšem dá se řídit podle jedné věci: ne KDE se to vyrábí ale PRO KOHO se to vyrábí což naznačuje i název. Takže třeba polský sýr "Blaník" je děsivá sračka, ale polský sýr "Hochland" obsahuje "máslo, sýr a mléko". Pochopitelně: Blaník by v Dojču nikdo nežral a Hochland je jistě "typicky českej název", že?!
opět pochopitelně ten Hochland stojí asi 3x tolik: ale ušetříte pak na lécích...
A jest se dá i Lučina (klasická!). Obsahuje mléko, smetanu a tuk! Ovšem stojí tak 16.50 za 62gramů...
V té souvislosti mne napadlo, zda tak nedělají už i pivo: třeba Bráník a Březňák.
To smrdí po otevření jak hajzl v hospodě po ránu a chuť to má jako koňská moč! Pěna je na tom jako z jaru na vodě na nádobí. Asi "obnovený pivo", né???
Pokud se něco vyrábí v plastu, je to sračka, a řídit se můžete i tím, že pokud je to "dvoulitr", je to ještě větší sračka!
Zbytek poznáte klasicky: pokud je vám po čtyrech pivech na blití, máte sračku a bolí vás hlava i žaludek, tak je to jasný. Občas taky platí: čím větší reklama v televizi, tím větší sračka to je!
A taky mne napadlo: co tak "obnovené maso" v Kauflandu, to by nešlo?? Jednou v životě před léty jsem si tam koupil jakýsi masový kuličky a blil jsem pak asi 10 hodin.... panebože i myš ulovená a čerstvá by byla méně jedovatá! Jinak pokud potřebuju mletý maso tak i ho pomelu doma nebo si ho nechám pomlet u řezníka - ale tak abych na to viděl zda to dělá z toho co chci!!! Pokud s tím mají problémy, pošlu je slušně do prdele a už tam nejdu...