Dnešní datum: 18. 10. 2014   | Hlavní stránka | Seznam rubrik | Download | Weblinks |    
  Hlavní menukulatý roh
Hlavní stránka
Seznam rubrik
Download
Weblinks
Ankety
TOP 15

RSS výstup
Rozšířené vyhledávání

  Seznam rubrikkulatý roh
mínus Astronomie
mínus Informace, komentáře
mínus Recepty na jídlo
mínus Schémata
mínus Udělej si sám
mínus UFO,technika,záhady
mínus Zajimavé články

  Vyhledáváníkulatý roh

Hledej
v článcích


Cyklistika UbytováníSamota ubytováníPenzion Jižní ČechyChaty Jindřichův HradecZarybněnostKunžakUbytování Česká KanadaUbytováníStrmilovChalupa Česká KanadaJižní Čechy chataKomorníkPenziony

téma * Žemlovka
Vydáno dne 12. 02. 2013 (167 přečtení)

máte snad nějaký vlastní recept?

Já jen že to dělám ze zbytků vánočky a ne z žemlí, že... jabka musí být jedlý a dobrý, a dávám tam i hrozinky namočený v rumu. A mletý vořechy (hrubě mletý) vlašský. Možná to děláte i jinak???

Jinak k tomu jabku: pokud máte domácí dobrý jabko bez povrchových úprav a la Kaufland tak se hodí vykrojit vniřek a když děláte kuře bez nádivky, narvat ho do kuřeten i se šlupkou! NOTA BENE: UVÍTÁM VAŠE NÁVRHY NA NÁDIVKY DO KUŘETE!

[Akt. známka: 0] 1 2 3 4 5

( Celý článek | Autor: Krysatec | Počet komentářů: 2 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek )

  Původní webkulatý roh

Původní Web

  Kalendářkulatý roh
<<  Říjen  >>
PoÚtStČtSoNe
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

  Brno ONLINEkulatý roh
Brno-Malinovského nám.

Powered by phpRS. Sponsored by benghi.org