Postup:
Na horkou panev nalejeme cca 1dl oleje, nechame rozpalit a vkladame okapane
kousky sojoveho masa. Smazime na prudkem ohni za staleho michani tak, aby se
nelepily a dostaly lehce zlatavou barvu. Pak pridavame zampiony namacene v
ridkem obalu a pokracujeme v michani, muzeme mirne ztlumit ohen. Jakmile zacnou
byt zampiony na povrchu krehke, odstavime panev a slijeme olej. Maso s zampiony
muzeme mit napr. v situ.
Pripravenou skoricovou omacku zacneme varit na mirnem ohni, davame pozor, aby
nevytekla. Kdyz je dostatecne husta, muzeme pridat trochu masla.
Dolejeme jen mensi mnozstvi oleje a na mirnejsim ohni osmahneme cibuli s
porkem, jakmile zacne cibule sklovatet, pridame maso s houbami a posypeme
velice decentni spetkou chilli.
Kratce promichame a zalijeme horkou skoricovou omackou, nechame dojet na mirnem
ohni podle toho, jak chcete mit omackou hustou, pokud to prezenete, staci
opatrne dolit vlaznou vodou. Dosolime dle chuti.
Podavame s hranolky, knedliky nebo cimkoli dle chuti, hodi se prakticky k
jakekoli priloze.
pozn. recept vznikal spontanne a uvedene hodnoty jsou pouze odhadni:)
(c) Tervi