Připadám si jak žabí princ...
Autor: benghi <benghi(at)inmail.cz>, Téma: Informace, komentáře, Vydáno dne: 13. 09. 2011



...aneb už jsem zas nafouklej jak žaba. Tohleto je už neskutečný, ale cosi jsem zjistil. Nemíním tady dělat reklamu, jenom popisuju co jsem zažil.

Tak předně. Třičtvrtě roku jsem neměl závažnější zažívací problémy. Jasně, občas mi po něčem bylo trochu nevolno (tedy když to srovnávám s tím, jaký je to teď). Třičtvrtě roku jsem nakupoval taky jinde a jinak, než jak jsem to zkusil teď. A ten rozdíl je opravdu citelnej.

Předtím..jsem nakupoval jen a pouze v Penny v Letovicích. Nakupoval jsem za 200-300Kč na dva dny a jedl jsem takový ty věci, co lidi nesnáší, jako třeba hrách, čočku, maso z konzervy, fazole... Uzeniny jsem kupoval zásadně u Makovce, většinou točeňák za 59Kč/kg (jenomže bezlepkovej, čili z masa). Zato jsem úplně vyloučil drůbež, máslo a mlíko. Zato jsem byl schopnej vypít pixlu smetany..pochopitelně se mi z ní nestalo nic. Též jsem nekupoval balený potraviny. Tedy takový to v igelitu co se nikdy dřív v igelitu neprodávalo. Taky nebyl důvod, sýr i uzeniny mají v řeznictví u Makovce, stejně tak maso.

Pročež jsem tejden prubnul jinej systém. Jednou jsem nakoupil v Lídlu (to se ještě nic extra zlýho nedělo), dvakrát v Tescu a průser následoval. Včera jsem si koupil v Tescu kuřecí šunku a tak blbě mi už dlouho nebylo. Měl jsem pocit, že v břuchu mám oněch pověstnejch nojnundnojncik luftbalon (který způsobily 99letou válku) a když otevřu hubu tak udělám kwáák! Pane bože! Víckrát to neudělám.

Logicky jsem si z toho udělal závěr, že rozhodně nekupovat nic kuřecího. Ty kuřata jsou snad jedovatý nebo co. Druhák nekupovat balený věci. Mně i to jídlo zatavený tady v těch igelitech furt připadá jak nějaký napůl nahnilý nebo co, ono je to možná úžasně hygienický, ale zřejmě se tam díky nepřístupu vzduchu vyrobí taková směska bakterií, že se z toho potom člověk zesere až za ušima. Ono není divu, přírodní člověk sežral maximálně tak nějakou mršinu, posléze něco vzal palicí mezi oči, ale vždycky se to válelo na vzduchu. Bylo to kontaminovaný kdejakou bakterií, ale aerobní (!!!) a na to je lidský tělo zvyklý a v trávicím traktu zřejmě většina takovejch prevítů velice rychle zdechne, pááč tam luft obvykle není. Zato anaerobní kekely, který se v těch igelitech (a dusíku) budou množit velmi vesele a následně potom i ve střevech, protože to prostředí je prakticky stejný. Boha jeho zasranýho (a to doslova), kdo tady to igelitový peklo vymyslel? Nejsem mikrobilolog, takže to beru víceméně jak mne to napadá, leč mám vyzkoušený, že z potravin balenejch v igelitu je mi VŽDYCKY zle. Jenomže v Tescu či Lídlu nic nebalenýho nekoupíte...